Ett kök att trivas i

Posted by Admin on May 15, 2013
Hus & Hem

När det är dags för ett nytt kök är det mycket att tänka på. De flesta tycker att det är kul att renovera sitt kök men det är också viktigt med planering.
Hur ska köket se ut och vad ska man välja? Inredningstidningar är bra för att hitta inspiration men det viktigaste är att se till sig själv och fundera över vad man själv gillar. Det är ju faktiskt du som ska laga mat och leva i det kök du väljer. Det är bra att fånga upp idéer och tips från olika tidningar, till exempel Elle Interiör och det kan vara bra att hitta inspiration och se hur andra har gjort för att sedan fundera över hur man vill ha sitt eget personliga kök. Det är också viktigt att köket passar in i hemmet och med hemmets stil.
Det finns inget som är rätt eller fel men försök att inte blanda för många färgskalor eller färger. Det finns mängder med olika golv, väggmaterial och färger, olika kakel, modeller på luckor, handtag och bänkskivor.

När man ska börja fundera över det nya kökets utseende bör man först se vad som fungerar bra respektive dåligt i det nuvarande köket. Om spisen, kylen, micron osv är placerade på bra utrymmen kanske det inte är någon idé att ändra placeringen till det nya köket. Tycker man däremot att spisen inte är placerad bra i sitt nuvarande kök kan det vara bra att fundera en extra gång över var den ska vara placerad i det nya köket. Det är viktigt att se till sina egna behov. Om man bakar mycket så behöver man kanske mer bänkyta osv.
Ett annat tips om man är nöjd med sitt kök och placeringen men vill få ett nytt utseende är att byta luckor. Det finns många företag som kan hjälpa dig med köksluckor Stockholm.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City