Nytt jobb del 2 – mitt steg mot bemanningskonsult

Posted by blogadmin on October 09, 2013
Jobb

För ett tag sen nämnde jag att jag hade hittat ett jobb. Och nej – ni som trodde det – jag har inte förlorat jobbet. Jag har faktiskt bytt till en annan tjänst nu – som innebär att jag kommer jobba som konsult(!).

Jag tycker att det verkar rätt kul att jobba som konsult inom bemanning. Det roliga är att jag framöver kommer ha flera kortare uppdrag, så variationen är kanonbra. Skulle jag hamna någonstans där jag verkligen trivs finns det också möjlighet att bli överrekryterad och börja jobba direkt för företaget som jag är ute hos. I dagsläget vill jag nog bara prova mig fram och se vad som passar bäst. Mitt första bemanningsuppdrag kommer vara som receptionist på ett större företag strax utanför Stockholm. Där kommer jag att vara ett tag framöver.

Ett tips till mina läsare i Stockholmsområdet är www.ryskaposten.se där några av mina vänner fått jobb. Det är inte via dom jag jobbar idag, men kanske gör det i framtiden :)

Nu ska vi inte tråka till inlägget med fakta och så, men fick detta som läsning när jag frågade om det fanns mer att lära sig om bemanningsbranschen: superstor bransch!

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City